Etapa a XIII-a a Ligii Naționale de baschet masculin a readus echipa bănăţeană pe traiectoria victoriilor. Leii din Banat au învins în deplasare o nou-promovată, Rapid București și au revenit la bilanț pozitiv: șapte victorii și șase înfrângeri.

După un prim sfert echilibrat, echipa viola s-a desprins la o diferență mai mare de zece puncte, la mijlocul sfertului secund. În foarte scurt timp, ecartul a trecut și de 20 de puncte, după o serie de 12-0. Timișoara a depășit cota 50 de puncte, la jumătatea jocului și a intrat la vestiare cu un liniștitor 55-32.

Repriza a doua a curs firesc spre un succes al violeților, al căror avantaj a rămas constant peste 20 de puncte, în sfertul al treilea, cu maxim de +25 înregistrat în mai multe rânduri.

Vișiniii au mai recuperat în ultimele secvențe ale partidei și diferența finală s-a stabilizat la 18.

SCMT: Gajic 22 puncte, 9 recuperări, Lilov 14 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Olah 10 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 3 capace, Strong 10 puncte, 3 recuperări, Vlahovic 10 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, Komatina 4 puncte, 2 recuperări, Petrescu 3 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, Lazar 2 puncte, 4 recuperări, Mirkovic 2 puncte, 3 recuperări, 3 capace, Schipor 2 puncte, 2 recuperări

Articolul precedentAltă zi, alte întreruperi la apă caldă şi căldură. Vezi zona afectată
Articolul următorNumai Buciu poate face așa ceva! Prima dată le-a făcut plângere penală, acuma face lucrări cu ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.