Mai întâi i-a reclamat, acum face lucrări cu ei! Numele firmei care va realiza nocturna la Stadionul Tineretului din Lugoj, apare în plângerea penală făcută de primarul şpăgar Buciu către DNA, anunță site-ul tucezici.medium.com.

Pe același subiect: Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar! Stadionul din Lugoj va avea… nocturnă

Instalaţia de nocturnă de la Stadionul Tineretului din Lugoj va fi executată chiar de către firma care a încheiat contractul de alimentare cu energie electrică — modernizare Staţie de epurare — execuţie în 2012, firmă al cărui nume, Electro Eurostar SRL, conform Lugojeanul.ro, apare în plângerea penală făcută de Claudiu Buciu la DNA pe vremea când acesta juca rolul avertizorului de integritate şi lupta din greu să demaşte ilegalităţile unchiului Boldea, arată tucezici.medium.com.

Că pe ale sale ilegalităţi, alea cu sute de mii de euro date spagă şi celelalte ţepe şi falsuri făcute în cariera sa de antreprenor privat, le-au spălat băieţii cu ochii ca prunele. Pe motiv că atunci când a fost prins că a dat mită, a fost baiat bun şi a denunţat faptul că a fost “obligat” să fie şpăgar ani de zile, deşi el nu ar fi vrut, spune aceeași sursă.

Potrivit Lugojeanul.ro, care publică achiziţia făcută de primăria Lugoj pe SEAP, nocturna care va fi realizată și montată de către firma Electro Eurostar SRL din Reșița costa puțin peste 42.000 de euro .Dacă în cazul staţiei de epurare termenul de finalizare a fost depăşit cu ani de zile, în cazul instalaţiei nocturne de la stadion nici nu există un termen limită de execuție a lucrărilor. Ce cumplită e greaua moştenire lăsată de unchiul Boldea nepotului Buciu!

Articolul precedent13 cu noroc. Un prim succes timişorean în 2022
Articolul următorDupă un jaf ca în filme, în care și-au bătut și legat victima, infractorii au fost prinși unul după altul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.