Nicolae Robu, împotriva Legii defăimării: “Eu sunt cea mai defăimată persoană din România”

Nicolae robu

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, reacționează în privința Legii defăimării. Astfel că acesta se opune vehement Legii defăimarii, inițiate de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Primarul Timişoarei se consideră cea mai defăimată persoană din România.“Eu sunt cea mai defăimată persoană din România. Mai ales în ultimul an. Cu toate acestea, defăimarea nu a stat în calea realizărilor mele, tot am pus în practică proiectele Timişoarei. Eu sunt împotriva unei legi anti-defăimare. Nu cred că e nevoie de așa ceva. Este suspectă această inițiativă a PSD-ului de a promova o astfel de lege în grabă pentru că se urmărește punere pumnului în gură. Prin această lege ar avea de suferit oricine. Suntem vehement împotriva unei asemenea legi și vom fi întotdeauna apărătorii libertății de exprimare”, susține Nicolae Robu.

În plus, copreședintele PNL Timiș a amintit că în prezent există o legislație care protejează persoanele defăimate, nefiind nevoie de o lege specială în acest sens. Astfel că persoanele care se simt defăimate pot merge în instanţă pentru a cere pedepsirea celor care le afectează imaginea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here