Mitropolitul Batatul vizita Giroc (81)

Mitropolitul Banatului, cel mai bun candidat pentru fotoliul de primar. Este de părere deputatul UNPR, Ion Răducanu. Potrivit acestuia, ÎPS Ioan Selejan este unul dintre puținii oameni care se zbate pentru oraș și pentru județ, astfel că Timișoara ar fi condusă mult mai bine.

Anul trecut, Înalt Prea Sfinția Sa, Ioan Selejan a mers la București pentru a face lobby pentru construcția unui Institut Oncologic la Timișoara, iar în final proiectul a fost introdus în buget. Astfel, capitala Banatului ar putea avea în câțiva ani un spital specializat în tratarea cancerului.“Sunt un susţinător al Mitropolitului Banatului. Este o personalitate actuală din Timişoara care cred că ar fi mai bun să conducă oraşul, pentru că se zbate mai mult pentru problemele oraşului decât se zbate toată conducerea administrativă din judeţ. Datorită lui se face spitalul (n. r. Institul de Oncologie) şi lui Oprea. Dacă se face, este aprobat. Problema sunt banii, pentru că nu mai sunt ăia care au promis banii, sunt alţii care au alte priorităţi. Nu ştiu ce priorităţi au”, a explicat Ion Răducanu, preşedintele UNPR Timiş.

În plus, liderul UNPR Timiș spune că filiala nu a stabilit încă un candidat pentru Primăria Timișoara, decizia va fi luată săptămâna viitoare.

Articolul precedentNicolae Robu, împotriva Legii defăimării: “Eu sunt cea mai defăimată persoană din România”
Articolul următorClădirile istorice din cartierul Fabric, semnalizate cu plăcuţe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.