centenara Timis

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a participat duminică la o aniversare mai specială. Acesta a ajuns în casa unei familii din Ghiroda, unde sărbătorita a fost o doamnă care a împlinit 105 ani.

Febronia Vinchici, una din puținele persoane centenare din județ, a primit din partea Consiliului Județean o diplomă de longevitate, flori, dar și un cadou în bani și o icoană.”Mă bucur că am avut ocazia să vizitez această familie în care cel mai vârstnic membru a aniversat 105 ani și care probabil la ora actuală este cel mai longeviv cetățean al județului. Am considerat că este bine să ajung și eu în calitate de prieten al tuturor oamenilor din Ghiroda și al tuturor bănățenilor și în al doilea rând în calitate de președinte al Consiliului Județean, pentru a putea face un mic cadou, deoarece nu putem rămâne indiferenți în fața unei asemenea aniversări rar întâlnite. Am deschis practic, dacă se poate spune așa, sărbătoarea aceasta în familie”, susține șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

Reamintim, în cursul anului trecut, președintele CJ Timiș a vizitat câțiva veterani de război, care au trecut de venerabila vârstă de 100 de ani. Aceștia au primit la rândul lor, fiecare premii în bani de 2.000 de lei, în semn de recunoaştere pentru meritele deosebite.

Articolul precedentCinci contrabandişti, peste 50 litri de alcool contrafăcut şi 15.700 de ţigarete de contrabandă confiscate în Arad
Articolul următorUrmărit general depistat la frontiera Cenad cu document fals. Ce pedeapsă are de ispășit

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.