salonul industriei usoare

Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, blănuri, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

O nouă ediție a Salonului Industriei Uşoare de la Timișoara își va deschide porțile săptămâna viitoare la Timișoara. Peste 50 de expozanți din țară și străinătate (Ungaria) se vor reuni pentru a prezenta o gamă largă de produse la cea de-a 27 ediție a salonului organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, în 24 februarie, de la ora 11. Pentru a răspunde dorinţei de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al CRAFT, se va organiza un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, colac secuiesc, articole de artizanat, miere de albine etc.).

La deschiderea Salonului, Sărbătoarea Dragobetelui va fi marcată printr-o prezentare de  modă a creaţiilor vestimentare ale firmelor expozante și un tango… cu „parfum de femeie”.

Salonul Industriei Ușoare are loc în perioada 24 – 28 februarie. Programul de vizitare miercuri-sâmbătă: 10-20, iar duminică între orele 10-18. Intrarea este liberă.

Articolul precedentPremiera medicala! Laboratorul de Simulatoare al Facultății de Medicină, inaugurat. O investiție de 1.200.000 lei
Articolul următorLucrarea de doctorat plagiată a lui Cristian Bușoi, acum analizată de conducerea UMF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.