3 motive pentru care să faci cadou un smartwatch de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie și probabil ești în căutarea cadoului ideal pentru mama, tata, sora sau iubitul tău. Ei bine, iată o idee de cadou care s-ar potrivi pentru fiecare dintre ei: smartwatch-ul.

Un accesoriu inteligent chiar și pentru cei ce nu sunt adepți ai ceasului în general pentru că, ei bine, cine poartă ceasul doar pentru a afla ora? Fie că este vorba de Apple, Samsung sau Huawei pentru a-l putea conecta cu smartphone-ul personal, există varianta ideală pentru toată lumea și în continuare vei afla cum să o găsești.

Cele mai bune motive pentru care să oferi cadou un smartwatch de sărbători:

1. Monitorizează activitatea fizică
Fie că e vorba despre un pasionat de fitness sau doar cineva care este doritor de a face mai multă mișcare, smartwatch-ul este instrumentul ideal. Acesta numără pașii pe care îi faci în fiecare zi, caloriile arse, pulsul, tensiunea arterială, nivelul de oxigen dar monitorizează și calitatea somnului. Sunt aspecte importante de care să ții cont dacă îți dorești un stil de viață sănătos, iar acest mic dispozitiv le aduce pe toate chiar pe încheietura ta.

2. Se conectează cu alte device-uri din locuința ta
Acest ceas inteligent se poate conecta cu orice alt device mai deții, de la telefon la laptop, căști, boxe sau chiar televizor. Tot ce trebuie să faci e să accesezi funcția Bluetooth și imediat vei utiliza ceasul ca pe o telecomandă spre conexiunea cu celelalte gadget-uri din casa ta. Un alt beneficiu ce ține de acest aspect e că poți să-ți găsești căștile pierdute sau telefonul dacă selectezi opțiunea prin care acestea rămân constant conectate de smartwatch-ul tău. Astfel, poți uita de grija pierderii electronicelor tale, fiind sigur că acestea rămân interconectate până și pe modul silențios.

3. Este un auxiliar pentru telefonul tău
Cel mai des folosit gadget este cu siguranță smartphone-ul. Alege să îi faci utilizarea mai facilă în diferite contexte conectandu-l direct la ceasul tău inteligent. Astfel poți trimite mesaje vocale, poți răspunde apelurilor și chiar să îți verifici profilurile de social media la doar un click distanță. Astfel, poți rămâne la curent cu toate în timp ce realizezi alte activități fără a necesita întrerupere. De asemenea, ceasurile au o baterie care durează mult mai mult decat un telefon, ajungând chiar la 10 zile, ceea ce le face completarea ideală pentru mult prea deasa utilizare a telefonului.

Indiferent de vârstă, sex sau lifestyle, un smartwatch este cadoul ideal ce satisface nevoile tuturor. Cumpără-l pentru cei dragi sau răsfață-te și ia-ti chiar tu unul și nu vei regreta. Chiar dacă ești o persoană care nu poartă accesorii sau ceasuri în mod normal, acesta este mai mult decât un simplu accesoriu, și nu îți face probleme dacă nu îți vor ajunge banii pentru toate cadourile și apelează la un credit de nevoi personale pe care il poți lua de pe altex.ro sau din magazinele fizice!

Acesta poate fi soluția tuturor problemelor legate de sărbătorile de iarnă. Cei dragi merită toată atenția ta, așa că oferă-le ce e mai bun!

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.