La fiecare 4 ani, Jocurile Olimpice aduna laolalta o mare variatate de sporturi si de competitii sportive care nu sunt foarte urmarite in mod normal de un public larg din cauza faptului ca nu sunt foarte bine promovate.

In comparatie cu fotbalul, celelalte sporturi de la Olimpiada sufera la capitolul popularitate, iar Jocurile Olimpice sunt printre cele mai bune ocazii, pentru sportivi, de a realiza niste performante extrem de importante, dar si de a se auto-promova.

In plus, acestea ofera sportivilor sansa de a-si face cunoscut la nivel mondial atat numele personal, cat si cel al tarii pe care o reprezinta la Jocurile Olimpice.

Iata ce turnee de tenis de masa poti urmari dupa Olimpiada

Tenisul de masa este un sport destul de apreciat la Jocurile Olimpice. Totusi, interesul nu mai este la fel de mare la incheierea acestora. In schimb, mai exista cateva turnee interesante care au loc dupa Olimpiada si ai toate pariurile pentru tenis de masa la dispozitie de la Sportingbet daca doresti sa adaugi in mod constient si responsabil un plus de entuziasm.

Jocuri paralimpice – Tokyo 2020

Parte integranta a Jocurilor Olimpice, jocurile paralimpice sunt destinate sportivilor cu probleme fizice.

In acest an, ele se vor tine, in mod evident, in Tokyo, in perioada 25 august – 3 septembrie. Competitiile de tenis de masa vor avea loc la Tokyo Metropolitan Gymnasium unde se vor 280 de sportivi calificati (174 de barbati si 106 femei).

La fel ca si Olimpiada, si Jocurile Paralimpice erau programate pentru vara anului 2020, dar au fost amanate pentru vara aceasta din cauza pandemiei cauzata de Covid-19. Totusi, isi vor pastra numele de Jocurile Paralimpice 2020, cum s-a intamplat cu toate turneele sportive programate pentru vara trecuta si amanate.

Campionatele Asiatice de Tenis de Masa

La scurt dupa incheierea Jocurilor Paralimpice, vor avea loc Campionatele Asiatice de Tenis de Masa, organizate de catre ITTF (International Table Tennis Federation) si ATTU (Asian Table Tennis Union).

Acestea se vor desfasura in orasul Doha din Qatar, in perioada 28 septembrie – 5 octombrie. Pentru cei care nu cunosc modul de desfasurare a turneului, se poate spune ca este echivalentul Campionatului European de Fotbal. Sportivii isi reprezinta tara intr-o competitie care aduna la un loc reprezintati ai tarilor de pe continentul asiatic. Este unul dintre cele mai importante turnee de tenis de masa care se desfasoara in acest an, iar asiaticii sunt renumiti pentru performantele din acest sport.

Faza finala a Campionatului Mondial de Tenis de Masa

La sfarsit de toamna, in perioada 23 – 29 noiembrie, au loc jocurile eliminatorii ale Campionatului Mondial de Tenis de Masa organizat de catre Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF). Competitia va avea loc in Statele Unite ale Americii, in orasul Houston, Texas. Pentru prima data dupa anul 1939, aceasta competitie are din nou loc continentul american, acesta disputandu-se in aceasta perioada fie in Asia, fie in Europa.

 

Prin urmare, aceste 3 competitii internationale majore de tenis de masa pot oferi un spectacol placut si surprize noi pentru fanii acestui sport.

 

sursa foto: envato.com

Articolul precedentPrimăria Lugoj plătește 55.000 de lei pentru un studiu, pentru viitorul serviciu de transport public al orașului!
Articolul următorINVITATIE DE PREZENTARE DE OFERTE PENTRU FURNIZARE ECHIPAMENTE ATELIER DIAGNOSTICARE REVIZII SI REPARATII AUTO IN CADRUL PROIECTULUI “Infiintare spatii servicii auto in Orasul Hateg, judetul Hunedoara”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.