34 de migranți, opriţi din drum în apropierea frontierei cu Serbia!

S-a dat alarma la frontieră! Polițiștii din vestul țării au oprit din drum, mai multe grupuri de migranți.

În ultimele 24 de ore în zona localităților Oraviţa și Moraviţa, 34 cetăţeni din Irak și Pakistan, care încercau să ajungă în vestul Europei, prin România, au fost prinși de polițiști.
Poliţiştii de frontieră din Caraș-Severin au depistat, în apropiera localităţilor de frontieră Grădinari, Comorâște și Vrani 3 grupuri de persoane formate din adulți și minori, care încercau să intre ilegal în țară. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că este vorba despre 31 de cetățeni pakistanezi și irakieni, 22 de adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 57 de ani și 9 minori, cu vârste între 7 și 17 ani.

Nici poliţiştii de frontieră din Timiș nu au avut o noapte mai liniștită, aceștia au depistat, în apropierea localităţii Moravița, trei cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre trei bărbați din Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here