Prins beat la volan, de două ori într-o zi!

Un bărbat din Caraș-Severin a reușit să comită mai multe infracțiuni într-o singură zi și să se aleagă cu mai multe dosare penale.

Principala cauză: băututa! Acesta s-a urcat băut la volan, iar pe lângă asta, bărbatul nici nu posedă permis de conducere.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Grădinari și Ticvaniu Mare au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Grădinari din județul Caraș-Severin circulă un autoturism la volanul căruia este un bărbat care se află sub influența alcoolului. Polițiștii au identificat autoturismul respectiv iar la volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Ticvaniu Mare, care consuma în continuare băuturi alcoolice.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost dus la spitalul pentru recoltarea probelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a opus rezistență.

Tot în aceeași zi, câteva ore mai târziu, bărbatul s-a urcat din nou la volan și a gonit pe drumuri. Din cauza stării în care se afla, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un șanț.

De data aceasta a acceptat însă, să fie testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a ajuns din nou la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, sub influența alcoolului și refuzul recoltării de mostre biologice necesare în vederea stbilirii cu exactitate a alcoolemiei”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here