Baschetul 3X3 face casă bună cu Universitatea de Vest din Timișoara. În 2021 CSU UVT a participat pentru prima dată în Campionatul Național cu echipa masculină, în 2022 am participat și în CN indoor, dar și în CN outdoor, atât cu o echipă masculină, cât și cu una feminină, iar acum a venit timpul să organizăm primul nostru turneu.

Astfel, în perioada 20-21 august va avea loc 3X3 UVT Challenge pe terenul de baschet UVT, Bd. Vasile Pârvan nr. 4. Categoriile de vârstă sunt OPEN și U18 (feminin și masculin). Înscrierea la turneu este gratuită și toți participanții primesc maiouri de joc. Mai multe detalii, precum și regulamentul competiției, pot fi găsite pe site-ul www.csu-uvt.ro/3la3.

Vor fi organizate și concursuri de slam dunk și aruncări de 3p, dar și concursuri pentru spectatori.

Pasionații de baschet pot participa la eveniment în calitate de concurenți, spectatori sau voluntari. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va avea loc în Sala mare FEFS – UVT, lângă terenul de baschet.

Evenimentul face parte din programul Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte în cadrul apelului #OrașulÎnMișcare.

Articolul precedentBătaia de la miezul nopţii. Un agresiv a ajuns la „mititica”
Articolul următorMai puţin şi intra în casa omului! Accident neobişnuit, vineri dimineaţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.