Sâmbătă și duminică, pe terenul de baschet al Universității de Vest din Timișoara, va avea loc turneul 3X3 UVT Challenge, un turneu de baschet la care și-au anunțat prezența 27 de echipe din Timișoara și din țară, dar și din Ucraina.

Echipele naționale de baschet 3×3 ale Ucrainei, prezente la 3X3 UVT Challenge

Încă de la prima ediție turneul de baschet organizat de Clubul Sportiv Universitar “Universitatea de Vest din Timișoara” a atras interes din partea echipelor din țările vecine, iar Ucraina participă chiar cu echipele naționale, la categoriile OPEN masculin și feminin (echipa naționala U18 feminin, echipa naționala U18 masculin și U23 masculin).

Meciurile încep sâmbătă dimineața la ora 9:00 și se termină la ora 20:00, cu o pauză de prânz între ora 13:00 și 15:00.

Duminică meciurile încep la ora 9:30, iar la ora 17:30 au loc finalele.

Categoriile de vârstă pentru 3X3 UVT Challenge sunt: U18 Masculin (6 echipe înscrise), OPEN Feminin (6 echipe), OPEN Masculin (15 echipe).

Competiția include și un concurs de slam dunk și unul de aruncări de 3 puncte, iar spectatorii vor putea să participe și ei la concursuri dedicate publicului.

Intrarea la eveniment este gratuită. În cazul în care va ploua, meciurile se vor juca în Sala Mare FEFS, lângă terenul de baschet (bd. Vasile Pârvan nr. 4, intrare de pe str. Traian Lalescu).

Evenimentul face parte din programul Sportul Universitar UVT – Activ în Competiții și Comunitate, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte în cadrul apelului #OrașulÎnMișcare.
­

Articolul precedentDerapajele din social media a celor doi viceprimari ai Timișoarei, texate de prefect
Articolul următorSpălări pe rețeaua de apă într-o localitate din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.