40.000 de euro nerambursabili pentru afacerea ta!

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara vine în ajutorul celor care nu au suficienți bani pentru a-și deschide o afacere. Instituția a câștigat recent un proiect în valoare totală de 15 milioane de lei, bani ce vor fi utilizați pentru implementarea a cel puțin 54 de idei de afaceri și a creării de minim 108 noi locuri de muncă.

Proiectul “Vestart – Arta Antreprenoriatului” fost lansat vineri, 23 februarie, la USAMVB. “Este un proiect în cadrul Programului Operaţional pentru capitalul uman şi, ca şi cuantum, are o valoare de peste 15 milioane de lei, iar co-finanţarea partenerilor este de aproximativ 170 de mii de lei. Obiectivul este ca peste 600 de persoane să fie informate, 400 să fie informate în acest domeniu al afacerilor, al antreprenoriatului, iar 360 dintre aceste persoane vor fi certificate în acest sens. Apoi, vor fi elaborate 360 de planuri de afaceri, iar 54 dintre ele vor fi selectate în vederea finanţării”, spune rectorul USAMVBT, Cosmin Popescu.

Cei interesați vor urma gratuit un curs de formare antreprenorială în cadrul căruia vor învăța să elaboreze un plan de afaceri. Aceștia trebuie să creeze minim două locuri noi de muncă fiecare. Proiectul este structurat pe trei etape: formarea antreprenorială, implemantarea planurilor de afaceri și monitorizarea funcționalității și dezvoltării afacerilor finanțate.

Cele 54 idei de afaceri va beneficia de finanțare nerambursabilă de până la178 de mii de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here