Captură la vamă. Mii de pachete de țigări confiscate

tigari confiscate vama

Mii de pachete de țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră timișeni. Doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 42 de ani, care încercau să introducă ilegal în România, din Serbia mai multe colete voluminoase au fost prinși la vamă noaptea trecută.

Astfel, în apropierea frontierei de stat au fost observate, cu aparatura de supraveghere, două persoane care transportau în spate colete voluminoase. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj operativ al Poliţiei de Frontieră. La control, agenții au descoperit că cei doi aveau asupra lor 3.000 de pachete de țigări marca Ashima, în valoare de 30.000 de lei.

tigari confiscate vama

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de introducere sau scoatere din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigări.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi, astăzi, judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Deta, cu propunere de arestare preventivă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here