asfaltare DJ Hezeris- Lugoj

https://www.youtube.com/watch?v=QjssWab_BB4

Dorința locuitorilor din satul Hezeriș, județul Timiș, a fost îndeplinită. Ei au de astăzi un drum asfaltat, care face legătura către civilizație.

Este vorba despre DJ 609 care face legătura între Lugoj și Hezeriș, până la Valea Lungă. Acesta a fost asfaltat pe o porțiune de aproximativ opt kilometri. Investiția este de 9,6 milioane, fonduri de la Consiliul Județean, creditul CEC și Planul Național de Dezvoltare Locală.

asfaltare drum Hezeris

Potrivit autorităților județene, acest lucru era necesar întrucât doar căruțele puteau străbate drumul. “Urmează să fie prelungit cu încă cinci kilometri. Este vorba despre un drum județean de 7 – 8 km, care este foarte frumos pentru localitățile de aici, care erau pierdute. Am făcut observațiile necesare pentru mărirea capacității unor poduri, a lungimii, pentru că sunt mai scurte și în zonă circulă combine, tractoare și mai puțin mașini mici. Sper să se încheie foarte rapid un drum dorit, ca și alte drumuri din județ care sunt executate sau în execuție”, spune președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

asfaltare drum hezeris

Înainte, drumul era foarte rău, accesul se făcea doar cu căruța. În plus, era un chin pentru navestiști, spune primarul comunei Coșteiu.“Oamenii din aceste sate sufereau foarte mult, pentru că fac naveta la Lugoj și nu aveau condiții ca să meargă către Lugoj, dar acum ei sunt mulțumiți. Drumul înainte era groaznic. Personal, 17 ani am fost veterinar și era un drum foarte greu. Aveam acces doar cu căruța pe aici, iar mașinile intrau foarte rar”, spune Petru Carebia, primarul comunei Coșteiu.

Lucrarea a fost finalizată în șase luni, mai repede de termenul estimat de autorități.

primarul comunei Costeiu

Articolul precedentAccident grav aproape de judetul Timis
Articolul următorCaptură la vamă. Mii de pachete de țigări confiscate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.