A dispărut fără urmă! De aproape două săptămâni nimeni nu mai știe nimic de ea

Poliția este în alertă, după ce o fată de 14 ani a dispărut fără urmă de două săptămâni, iar familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Dispariția fetei a fost sesizată abia ieri dimineață, când mama fetei s-a dus la Poliţia Oraşului Petrila și a anunțat disparița fetei.

STANCIU DIANA VALENTINA (foto) are 14 ani și a plecat de la domiciliu în data de 29 august şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, de această dată a plecat de acasă împreună cu un tânăr pe care îl cunoştea, neavând asupra sa bunuri sau valori.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 40 kg, ten măsliniu, păr castaniu, scurt, ochii căprui, iar la data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni jeans, scurți, de culoare roz, un tricou sport roz si o pereche de pantofi sport de pânză, de culoare albă.

Poliţiştii, ca urmare a sesizării, au demarat o serie de activităţi investigative şi de cercetare, în vederea găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi la nivel național.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here