Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruse, a organizat astăzi un eveniment de tip Business to Business: PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNIA – BULGARIA.

Parteneriatul de afaceri între Camera Bulgară și Camera din Timiș este primul parteneriat de acest gen, deoarece relațiile cu Bulgaria au fost mai degrabă timide, până anul trecut, când s-a semnat acordul de colaborare între cele doua țări si de atunci a rezultat acest parteneriat. Sperăm ca firmele românești și bulgărești să fie mulțumite și să se întreprindă cât mai multe contracte”, spune Stana Stoianov, din partea CCIAT.

Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.

Delegația din Bulgaria este formată din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate în a face afaceri pe piaţa românească. (vezi listă firme anexată).

Practic astăzi are loc primul eveniment de acest gen. Aceasta întâlnire practic stabilșste contacte și întâlniri între companii bulgare și românești din această zona, din Timiș. Sper ca întâlnirea de astăzi să fie fructuoasă de ambele părți și bineînțeles, vom lansa această invitație în oglindă, pentru ca și reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, însoțiți de o delegație de oameni de afaceri, să viziteze țara noastră. Acest lucru se va întâmpla în cursul acestui an sau anul viitor”, a spus Eleonora Ivanova, director general CCIBR Ruse Bulgaria.

Parteneriatul de afaceri se derulează ca activitate în cadrul Acordului de Colaborare dintre cele două organizații camerale, semnat în 20 aprilie 2017 din dorința părților de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri, organizării de evenimente economice, schimb de bune practici și experiență.

Articolul precedentA dispărut fără urmă! De aproape două săptămâni nimeni nu mai știe nimic de ea
Articolul următorAngajații din penitenciare se pregătesc de proteste! Ce nemulțumiri au?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.