Accident cu șapte victime pe drumul ce leagă Timișoara de Moravița! O mașină a căzut în gol de pe un pod

Accidentul a avut loc în această dimineață pe E70, pe raza localității Voiteg, pe drumul ce leagă Timișoara de Moravița.

Autoturismul a căzut în gol de pe un pod. În mașină se aflau doi adulți și cinci copii. Din fericire cu toții au scăpat teferi.

Primii care au intervenit pentru a acorda primul ajutor au fost drumarii de la DRDP, care lucrau în zonă și au văzut ce s-a întâmplat.

Echipajul de la Districtul Șag – SDN Timișoara, care efectua în această dimineață revizia pe DN 59, Timișoara – Moravița, a acordat primul ajutor pentru pasagerii unui autoturism care a căzut într-un pârâu, de pe Podul Cheii, între localitățile Jebel și Voiteg. Drumarii s-au mobilizat rapid pentru a ajuta persoanele din mașină – 5 copii și 2 adulți –, au sunat la numărul de urgență 112, au eliberat pasagerii din centurile auto și i-au scos din apa pârâului, au semnalizat zona cu restricții și au dirijat circulația. Din fericire, pasagerii au suferit răni ușoare, dar au fost transportați la spital”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri, dar și ambulanțe care au preluat victimele,

Politistii au decshis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabiească exact, cum s-a petrecut totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here