Petru Ehergartner – Dusmanul propriului sau partid!

 

La inceputul acestei luni partidul ALDE a fost implicat intr-un „scandal legal” dupa ce, pe geamurile bibliotecii partidului „condus ” de Petru Ehegartner au aparut initialele ALDE. Imediat primarul Nicolae Robu s-a autosesizat si a cerut politistilor locali sa amendeze partidul mai sus amintit. Asta in conditiile in care ALDE obtinuse un acord lega de la Primaria Timisoara.

La inceput Petru Ehegartner a sustinut sus si tare ca ALDE avea autorizatie si nu a gresit cu nimic. La cateva zile distanta senatorul s-a razgandit si a cerut oamenilor de la partid sa dea jos cele patru litere cu inscriptia ALDE.

Decizia lui Ehegartner a venit la doar jumatate de ora dupa primirea unui telefon de la fostul sau sef  din PNL, Nicolae Robu , care i-a cerut acestuia sa de-a reclama jos.

Am vorbit cu domnul Ehegartner si i-am spus ca daca nu vor da singuri reclama jos vom interveni noi. Sper sa inteleaga”, a declarat Nicolae Robu.

Dupa telefonul primit, Ehegartner a cerut de urgenta ca mesajul ALDE sa fie dat jos chiar daca acesta era legal. Ne intrebam cum este posibil ca Ehegartner sa ceara acest lucru in conditiile in care chiar el afirmase ca reclama este una legala obtinuta si platita la Primaria Timisoara.

Presedintele ALDE nu a putut fi contactat pentru a explica de ce s-a sucit la 180 de grade dupa ce a primit un telefon de la Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here