Acțiune fulger în Piața Flavia, a polițiștilor locali. Comercianții de pe trotuare, amendați

Comercianții obișnuiau să-și expună marfa pe trotuarele din zona Pieței Flavia, pentru a ieși mai ușor în evidență, au fost „vizitați” de polițiștii locali, dis-de-dimineață, la sfârșitul săptămânii trecute. Nu s-au ales doar cu amenzi, dar și cu marfa confiscată.

Acțiune fulger desfășurată de polițiștii locali, în Piața Flavia unde existau sesizări că unele persoane umplu trotuarele cu tot felul de obiecte second-hand, împiedicând circulația pietonilor care se deplasează spre piață și creează un aspect inestetic zonei. AAu fost acrodate 13 amenzi de până la 250 de lei fiecare, iar bunurile precum electronice, electrocasnice, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, au fost confiscate.

În atenția polițiștilor locali, la sfârșitul săptămânii trecute, s-au aflat și cei care tulbură liniștea publică. S-au dat 75 de amenzi în două zile, în două zile, în zone precum Dâmbovița, Complexul Studențesc, Republicii, respectiv în parcuri. Poliția Locală va continua în următoarea perioadă acțiunile punctuale pentru a depista persoanele care încalcă prevederile legale și pentru a preveni astfel degenerarea unor situații în cazuri mai grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here