Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, a participat pentru al treilea an consecutiv, cu activități educative cu privire la colectarea separată a deșeurilor în Tabăra de Vară de la Topla.

Anul acesta, activitățile realizate de ADID Timiș s-au desfășurat în luna iulie, pe parcursul a 3 zile. Cei peste 120 de copii, au avut ocazia să participe la jocurile educative și practice „Roata Reciclării” și „Dacă știi… Hai la tablă!” , prilej potrivit pentru acumularea de noi informații în domeniul gestionării deșeurilor.

„Este al treilea an consecutiv în care echipa ADID Timiș este prezentă cu activități în Tabăra de Vară de la Topla. Preocuparea față de mediu trebuie să devină un reflex în comportamentul zilnic al fiecăruia dintre noi. Ca în fiecare an, copii au fost încântați de activitățile desfășurate și foarte receptivi la informațiile primite”, transmite Romeo Ursu – Director executiv ADID Timiș.

În plus de activitățile desfășurate, au fost organizate și ateliere de creație prin intermediul cărora micuții și-au pus în valoare talentul, fiecare copil primind câte o sacoșă reutilizabilă textilă și un tricou pe care le-au putut decora.

Partenerii activității: Lions Club Timisoara Dinamic Plus si Lions Club Făget Ţara Făgetului.

Articolul precedentPSD Timiș a găsit explicații după demiterea managerului de județ, Marian Constantin Vasile
Articolul următorConferință regională dedicată colectării separate a deșeurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.