Joi 20 iulie 2023, s-a desfășurat Conferința regională dedicată promovării campaniei naționale ”Reciclăm în România” privind colectarea separată, organizată de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la Arad.

Campania are scopul de a responsabiliza populația cu privire la gestionarea și colectarea separată a deșeurilor și își propune să schimbe comportamentul cetățenilor, astfel încât separarea deșeurilor să devină un demers firesc în majoritatea familiilor din România.

La această Conferință, alături de reprezentanții autorităților locale, experți în probleme de mediu și în domeniul reciclării deșeurilor din Regiunea de Dezvoltare Vest, au participat și reprezentanți ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș.

„Mă bucur că am fost prezent la Conferința regională privid campania națională de informare Reciclăm în România. Campania este bine venită în rândul populației, întărește demersurile noastre pe plan local în ceea ce privește conștientizarea cetățenilor cu privire la colectarea deșeurilor. Cu cât mai multe campanii de informare organizate, cu atât mai multe șanse de schimbare a comportamentelor în rândul cetățenilor” – transmite Directorul general ADID Timiș, Lorenzo Barabas.

Articolul precedentADID a zis prezent Taberei de la Topola, iar totul s-a transformat în ceva de ținut minte
Articolul următorStudenții de la Facultatea de Arhitectură a UPT au proiectat salonul oficial al Aeroportului Internațional Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.