Desființarea postului de manager al județului Timiș, ocupată de liberalul Marian Constantin Vasile, a născut o serie de discuții în spațiul public, iar PSD Timiș încearcă să descurce ițele.

„Cronologia este următoarea: președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, l-a numit pe Marian Vasile în funcția de manager al județului drept răsplată pentru munca din campania electorală, dar mai ales pentru aportul acestuia în lupta internă din partid cu fostul președinte Nicolae Robu. Sinecura i-a venit mânușă lui Marian Vasile până când în interiorul PNL a început un nou război, parte componentă a acestuia fiind chiar Vasile.
Răzmerița liberală l-a făcut pe Alin Nica să ceară demisia subalternului său din funcția primită cadou, însă s-a lovit de un refuz. Drept răzbunare, Nica i-a retras managerului toate atribuțiile, acesta ajungând să păzească serverele Consiliului Județean Timiș și să fie plătit pentru această mare responsabilitate cu 2000 de euro pe lună.

Scurgerea banilor publici în buzunarul unui om fără nicio atribuție și nicio contribuție la bunul mers al lucrurilor trebuia să înceteze, iar singura variantă viabilă era desființarea postului pe care îl ocupa Marian Vasile. Am spus singura viabilă pentru că mai exista una: demisia lui Alin Nica, însă acest lucru nu se întâmplă pentru lucruri mult mai grave, cum ar fi dezastrul administrativ pe care l-a creat.

Îl asigurăm pe președintele Consiliului Județean Timiș că vom face și alte demersuri asemănătoare, dacă va fi cazul, pentru a curăța instituția și de alți apropiați de-ai săi inutili, fie că se numesc Proteasa sau altfel”, spune Alexandru Iovescu, liderului grupului PSD din Consiliul Județean Timiș.

Articolul precedentLa mulți ani bănățeni, oriunde v-ați afla!
Articolul următorADID a zis prezent Taberei de la Topola, iar totul s-a transformat în ceva de ținut minte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.