ADID: S-a contestat licitaţia pentru adunarea gunoaielor din Timişoara. Pe zona Făget trebuie refăcut caietul de sarcini

Licitaţia pentru adunarea gunoaielor din oraşul Timişoara a fost conetstată. Contestaţia vine de la două firme ce au participat în asociere la licitaţie, dar au pierdut. Dacă pe unele zone de gunoi este bătălie mare în Timiş, pentru altele nu se înghesuie nimeni.

„Miercuri a fost depusă o contestaţie la licitaţia pentru oraşul Timişoara. O să analizăm contestaţia şi vom vedea cum se finalizează. Nu se va bloca nimic pentru că suntem în termene. Avem o singură situaţie unde nu avem câştigător pentru că nu s-a prezentat nimeni – pe zona Făget. Vom reface licitaţia, poate la a doua licitaţie se înscrie cineva, sau cei ce au câştigat o zonă vor dori să preia şi această zonă. Ne va costa bani să refacem caietul de sarcini, unde trebuie actualizate multe chestiuni”, ne-a declarat Traian Stancu, preşedintele ADID şi vicepreşdinte la CJ Timiş.

Veşti bune în privinţa gunoaielor din Timiş vin de la deponeu. Pericolul existent ca acesta să fie oprit a trecut. Nici mirosurile nu vor mai fi ce au fost odată.

„Lucrul bun este că s-a semnat licitaţia pentru ca celula doi să se construiască. Şi suntem în temen, deci nu se va opri deponeul. Exista însă un pericol. Şi s-a semnat şi contractul cu societatea care va mări capacitatea staţiei de epurare PAL – acel levigat ce vine din gunoi şi produce mirosul urât. Acea staţie va fi dotată acum şi cu filtre speciale pentru ca acel miros să nu mai fie simţit”, ne-a mai spus preşedintele ADID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.