Adrian Pau, deputat Pro România de Timiş, spunea că după votarea bugetului Consiliului Judeţean, mai mulţi primari PSD vor trece în tabăra lui Victor Ponta. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar deputatul are şi o explicaţie. Liviu Dragnea încearcă să-i cumpere pe edilii nemulţumiri prin înfiinţarea Fondului Naţional de Dezvoltare.

A fost creat acel fond de dezvoltare la nivelul Guvernului, în care toţi acei primari care au fost nemulţumiţi şi care teoretic ar fi venit către noi, o să primească proiecte pentru comunele respective. Mă bucur că se va întâmpla acest lucru, mă bucur că acest fenomen se va întâmpla şi în Timiş o să vină probabil ceva bani către acele comune, pentru că principalii beneficiari sunt cetăţenii acelor comune. Însă, din nefericire, nu cred că aşa ar trebui să funcţioneze treaba, nu cred că atunci când eşti nemulţumit trebuie să vină cineva şi să-ţi cumpere mulţumirea sau să te facă mulţumit. Dar am convingerea că acei colegi pe care i-am aşteptat o să vină către noi, că n-o să se lase cumpăraţi. În momentul de faţă, funcţionează totul ca un buzunar privat. Domnul Dragnea când are o problemă, bagă mâna în buzunar şi mai scoate câte ceva”, a spus joi, 25 aprilie, Adrian Pau.

Deputatul Pro România a mai precizat că majoritatea primarilor PSD nu vor trage pentru partid în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, afirmând că “şi mie mi-ar fi greu şi ruşine să ies pe stradă şi să le spun oamenilor că ar trebui să voteze pentru PSD“.

Pro România Timiş are speranţe că partidul va atinge pragul electoral şi va trimite în Parlamentul European trei persoane.

Articolul precedentPeste 100 de copii au primit cadouri, în pragul Sărbătorilor Pascale, de la tinerii din ALDE Timiș!
Articolul următorCASA AUTO TIMIȘOARA organizează ediția de primăvară a Salonului Auto, la CRAFT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.