Liderii ALDE ies la atac împotriva grupului PNL și UNPR. Aceștia se arată deranjați de faptul că ieri membri PNL și UNPR au ales să-si sfideze colegii și să nu se prezinte la ședința pentru constituirea noului Consiliu Județean.

Doar douăzeci și unu de consilieri județeni s-au întrunit în cadrul primei ședinței de plen a CJ Timiș. Astfel, secretarul coordonator ALDE Timiș, îi acuză pe grupul PNL și UNPR de faptul că își bat joc de cei care i-au votat și că folosesc votul primit în interes personal. „PNL și UNPR își bat joc de cei care i-au votat. Folosesc votul primit pentru interese personale, au primit un vot de la timișeni pentru a face administrație, nu să se răcorească la terase. Electoratul liberal va fi reprezentat de ALDE în administrația locală. Atât ALDE cât și PSD și PMP au înțeles că timișorenii doresc normalitate și s-au prezentat la validare în Consiliul Local Timișoara și electoratul fiecarei formațiuni component pentru majoritatea din CJ Timiș va fi reprezentat cu mare responsabilitate”, transmite Marian Cucșa, secretarul coordonator ALDE Timiș.

Reamintim, grupul PNL și doi consilieri UNPR au lipsit de la constituirea noului Consiliu Județean Timiș, astfel că nu a existat cvorum, iar ședința a fost reprogramată pentru duminică, 26 iunie.

Articolul precedentMarfă de contrabandă confiscată în pieţele din municipiul Reşiţa
Articolul următorCanicula aduce inspectorii de muncă în control

1 COMENTARIU

  1. Electoratul liberal este reprezentat de ALDE (satelit PSD) PMP (pleava politici din Romania) și PSD, asa zice acest Marian Cușcă. Domnule ești o catastrofa, și tu și partidul tău și ceilalți (aici intra și PNL și UNPR) ATI devenit niște prostituate politice care fac orice sa pună mana pe banul public. Nu mai vb de electoratul liberal pentru ca este evident ca nu știi ce înseamnă liberalism. Ne spui tu noua ca Titi Stancu este reprezentantul electoratului liberal în CJ? Vomit! Aveți grija ca aici în Banat oamenii sunt mai ageri puțin și este posibil sa ajungeți sa fiți fugăriți pe strada. Taci, măcar pari inteligent când taci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.