ALDE nu susţine echipa UNPR la şefia Consiliului Judeţean Timiş

Oamenii lui Tăriceanu din teritoriu nu sunt de acord cu înţelegerea PSD – UNPR pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Joi, 9 iunie, conducerile PSD şi UNPR au anunţat că au decis deja şefia judeţului: Sorin Grindeanu (PSD) – preşedinte, Titu Bojin şi Viorel Matei (UNPR) – vicepreşedinţi.

PSD cu UNPR au împreună teoretic 19 voturi în CJT . Acest lucru le asigură o majoritate extrem de fragilă în CJT – la un singur vot. Nemulţumirile ALDE care nu are la nivel naţional un protocol cu UNPR pot arunca oricând în aer calculele pentru şefia judeţului. În acest moment ALDE împreună cu PNL şi PMP au împreună 18 voturi. ALDE are doi consilieri în CJT, Traian Stancu şi Ion Daviţoiu.

1 COMENTARIU

  1. Stimata Doamna Oana Mușat, cei 2 oltenasi smecheri, ajunși din nou consilieri Traian Stancu şi Ion Daviţoiu, NU reprezinta NIMIC, NIMIC în politica din Banat, pentru ca NU au cultura, scoală ci doar TUPEU! Au ajuns din nou consilieri alături de alt olenas Hilarie Bordeiasu pentru ca cu tupeu i-au îndepărtat cu TUPEU pe LIBERALII plecați din vechiul PNL, care sătui de pălăvrăgelile lui Robu au hotărât sa meargă cu EHEGARTNER si sa formeze PLR și apoi ALDE! Din naivitate sau cu acordul sau Ehegartner a cedat la București depunându-și demisia, iar SMECHERII ăștia care NU sunt apreciați deloc în județ s-au proțăpit pe primele locuri ale listei ALDE! Întrebați-l pe Davitoiu cate voturi are la Remetea, pe titiret cate voturi are la Sanicolau Mare, Jimbolia, Faget, Surduc??
    PS: Sa vad cada postați acest comentariu??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here