Mesajul emotionant al lui Jack Umaga dupa ce a debutat pentru nationala Romaniei

Venit de la inceputul anului 2013 in Romania, Jack Umaga, neozeelandezul de pe linia de treisferturi a Timisoarei s-a acomodat rapid in Banat. Titular incontestabil alaturi de Paula Kinikinilau pe postul de centru, dar si mijlocas la deschidere, la nevoie, Jack este unul din pionii importanti ai echipei ce domina autoritar rugby-ul romanesc.

Partas direct la castigarea Superligii (de doua ori), a Cupei Regelui si a Cupei Romaniei (de doua ori), jucatorul cu origini samoane si var indepartat cu legendarul Tana Umaga, fostul capitan All Blacks, a atras atentia si Federatiei Romane de Rugby. Devenit eligibil pentru a imbraca tricoul stejarilor, acesta a fost chemat la Romania A. Cum era de asteptat, a dat satisfactie si astfel a fost convocat si la nationala mare pentru World Rugby Nations Cup editia 2016.

Vineri seara, Jack Umaga, un jucator devenit emblematic pentru clubul banatean, a debutat pentru Romania in victoria cu Namibia (20-8), el jucand foarte bine in acest joc.

„Sunt foarte recunoscator Celui de Sus pentru ca m-a binecuvantat cu ocazia de a juca pentru Romania. Le multumesc colegilor mei ca m-au ajutat la debutul meu pentru nationala. Multumesc pentru toti cei care mi-au trimis mesaje de incuaraje in acest timp. Multumesc familiei si prietenilor pentru intregul lor suport. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti. Astept cu nerabdare urmatoarele provocari”, a scris Jack Umaga pe o retea de socializare.

Foto: Jack Umaga alaturi de „fratele” Dorin Lazar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here