ALDE Timiș, depunerea dosarelor de candidatură pentru parlamentare

Alianța Liberalilor și Democraților Timiș a depus astăzi la ora 12, la BEJ listele de candidați pentru Parlamentul României. Președintele organizației, Marian Cucșa, alături de cei care aspiră la un fotoliu de deputat sau senator, a depus listele complete. “Sunt alături de o echipă care îmbină tinerețea cu experiența celor care au mai făcut politică. Mă bucur că am reușit să întrunim o echipă care dă o alternativă timișorenilor față de ceea ce a fost până acum. Ne bazăm pe votul timișenilor. Candidații ALDE sunt din Timiș, buni gospodari ai acestui județ. Dorim să reprezentăm electoratul așa cum se cuvine. Ne dorim un scor cât mai mare, două mandate de deputat și unul de senator”, spune președintele ALDE Timis, Marian Cucșa.

La rândul său, senatorul Petru Ehegartner speră ca partidul să convingă electoratul: “Eu sper să convingem electoratul. Ce dorim contează mai puțin. Contează în măsura în care ne vom motiva și mobiliza pentru a convinge electoratul. Timișorenii vor aprecia componența liberală, care să fie o reprezentare care are legatură cu electoratul din Timișoara”.

Delegația Permanentă Națională a ALDE a validat la începutul săptămânii listele cu candidații ALDE Timiș. Pe listele validate de București se regăsesc la Senat: senatorul ALDE Timiș, Petru Ehegartner, Ion Davițoiu, Iosif  Groza, Mihaela Nagy, Florian Creț și Marius Ionescu.

La Camera Deputaților, președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, Traian Stancu, Nistor Geană, Nicolae Istrat, Lidia Laction, Vasile Pop, Vraja Andreea, Marius Giurisici, Șerban Roșu, Alin Gubandru, Laura Chindriș, Dorel Bogluț și Silviu Andrișan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here