ALDE Timiș te invită la teatru

De Ziua Timișoarei tinerii din ALDE Timiș s-au gândit să pregătească un eveniment cultural special pentru iubitorii de teatru. Vineri, 3 august, la ora 19, membrii ALDE Timiș te invită în sala ”Capitol” a Filarmonicii ”Banatul”  la piesa de teatru ”Tango Conjugal”. Intrarea este liberă, iar piesa este accesibilă tuturor.

”În contextul cultural în care ne aflăm, și aici mă refer la Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și anul centenarului, am considerat că un astfel de eveniment este cel mai potrivit pentru a celebra ziua orașului. Am ales să punem în scenă o piesă de teatru și pentru că în această perioadă stagiunea este închisă, iar cei care își doresc o seară culturală au variante limitate. În plus intrarea este liberă și poate participa oricine în limita locurilor disponibile. Multumesc tuturor celor din ALDE Timiș pentru implicare, regizorului Alexandru Bogdan Coțofrec și actorilor pentru colaborare”, a spus Dan Gherman, președinte TLDE Timiș.

Ziua orașului de pe Bega se celebrează în 3 august începând cu anul 1999, în amintirea evenimentelor care avuseseră loc cu exact opt decenii în urmă, când sosirea armatei regale române avea să consfințească instaurarea primei administraţii româneşti în Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here