Cornel Samartinean este impotriva pensiilor speciale

Codul Administrativ a trecut de Camera Deputaților. PMP nu a votat acest cod pentru că, printre altele, s-au introdus pensii speciale pentru primari sau vicepreședinți de consilii județene.

În ultimele ședințe a Camerei Deputaților s-a aprobat Codul Administrativ, un cod pe care PMP nu l-a votat. Acest cod statuează că s-au intradus pensii speciale și pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de CJ. Nu suntem de acord cu acest aspect, nu am votat acest cod și suntem împotriva tuturor pensiilor speciale”, a spus președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Deputatul Cornel Sămărtinean spune că PMP nu este de acord cu aceste pensii speciale și că parlamentarii din partid vor renunța la acest “drept”.

În urmă cu câteva zile un primar de al nostru a anunțat că renunță la această pensie specială. Cât mai curând posibil o să facem front comun toți parlamentarii și vom declara la unison renunțarea la aceste pensii speciale, la care noi spunem că este un furt, că este o mită electorală. Spunem un nu hotărât pensiilor speciale. Un nu celor care vin și își doresc să ia mai mulți bani decât contribuie. Un nu celor care cred că li se cuvine drepturi mai drepturi mai deosebite, mai speciale decât altora care de-alungul vieții contribuie la fondul de pensii”, a mai spus Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here