Alfred Simonis, vești pentru șoferi: Lotul 3 al autostrăzii se va deschide până la sfârșitul lunii septembrie

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, a cărei deschidere a fost tergiversată de neînțelegerile dintre CNAIR și constructorul spaniol, va fi deschis până la finalul lunii septembrie. Vestea a dat-o deputatul PSD Alfred Simonis, la finalul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi.

Reales în funcția de lider al grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis a primit vestea „în direct”, în timpul conferinței de presă, de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Cuc l-a înștiințat pe Simonis printr-un mesaj cu privire la deschiderea lotului 3, iar apoi i-a dat undă verde pentru a da „sfoară-n țară”.

„Înainte de a intra în conferința de presă am vorbit cu ministrul Cuc. Acum, în timpul conferinței, mi-a trimis mesaj și m-am anunțat că până la final de septembrie se va deschide lotul 3 al autostrăzii. L-am întrebat dacă pot anunța și a spus că da”, a declarat Alfred Simonis. Deputatul PSD a mai adăugat că, chiar dacă va fi deschis traficul, ar mai putea exista lucrări. „Dăm drumul circulației pe acel lot. E posibil să se mai lucreze și sub trafic. E mai bine decât să mergem pe drumul ocolitor”, a spus Simonis.

Vă reamintim că, la final de august, CNAIR a decis unilateral rezilierea contractului pentru lotul 3, acuzând compania spaniolă că nu-și duce treaba la bun sfârșit. CNAIR a refuzat să dea drumul la trafic, în ciuda faptului că lotul 3 era circulabil și finalizat în proporție de 99%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here