Alina Gorghiu a uitat ca vrea sa reprezinte judetul Timis in Senatul Romaniei

Alfred Simonis cel mai tanar candidat de pe listele PSD Timis pare sa fie unul dintre putinii social democrati din Timis care si face campanie pe bune. Aproape ca nu exista zi ca Simonis sa nu sara la gatul rivalilor din PNL. 

In ultimele zile Alfred Simonis a sarit la gatul presedintelui PNL Timis Alina Gorghiu care a declarat ca prioritatea ZERO a Guvernului Ciolos este autostrada Targu Mures-Iasi. Astazi t
anarul social democrat o critica pe Gorghiu care a promis la Craiova ca va sustine dezvoltarea infrastructurii regiunii Oltenia.

În urmă cu două săptămâni, doamna Alina Gorghiu declara, la Iași, că prioritatea zero a PNL o reprezintă autostrada Iași-Târgu Mureș. Astăzi, aflată la Craiova, a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii din zona Olteniei. Nu există nimeni în PNL care să-i amintească Alinei Gorghiu că este candidată în Timiș și ar fi bine să se preocupe de problemele județului nostru? Aceste declarații nu fac decât să întărească ideea că “parașutații” nu au nicio legătură cu zona noastră, dar nu e nicio problemă, doamna Gorghiu, o să muncim noi mai mult pentru a compensa lipsa activității dumneavoastră, pentru că nu o să vă mai vedem pe-aici decât peste patru ani. Asta dacă nu vă decideți să candidați acasă, la Tecuci„, a scris pe facebook Alfred Simonis.

foto:bn24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here