Amendat pentru că a aruncat deșeuri menajere pe stradă

Atenție, unde depozitați deșeurile! Amenzile sunt usturătoare!Oamenii legii atrag din nou atenția cetățenilor să nu mai arunce gunoaiele pe domeniul public.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală au depistat și sancționat un bărbat de 32 de ani, cu domiciliul în Remetea Mare, care a abandonat deșeuri menajere pe str. N. Lenau, în spatele unui chioșc cu flori din apropierea Pieței Victoriei. Acesta a fost sancționat conform HCL 371/20017 modificată.

deseuri strada

Reamintim că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public pentru persoanele fizice este între 500 și 1000 lei, iar pentru persoanele juridice între 1000 și 2500 lei. În locația respectivă s-a format o rampă clandestină de deșeuri lângă pubelele locatarilor, deoarece persoane care lucrează la localurile din zonă, dar și alte persoane abandonează saci cu deșeuri.

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să depoziteze resturile menajere și alte deșeuri provenite din materiale de construcții doar în locurile special amenajate deoarece abandonarea lor în alte locuri conferă un aspect inestetic municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here