Conducătorii de căruțe depistați circulând pe străzile orașului sancționați de polițiștii locali

Polițiștii locali au depistat și sancționat ieri trei persoane care circulau cu căruțele pe str. Martir Istvan Andrei, Calea Șagului și Eroii de la Tisa. Cei în cauză au domiciliul în localitatea Moșnița Nouă și nu este pentru prima dată când sunt depistați în această situație.

Deși este interzisă circulația cu vehicule cu tracțiune animală pe raza municipiului Timișoara fără aprobarea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, în ultimele luni au fost surprinse de polițiștii locali un număr de 96 persoane care circulau cu căruțele în oraș, pe străzi precum Renașterii, Electronicii, Sudului, Oglinzilor, Bucegi, Traviata, Căprioarei, Venus, Sulina, Marius Nemțoc.

Conform HCL 251/2002, sancțiunile prevăzute pentru această faptă sunt cuprinse între 300 și 500 lei. De cele mai multe ori aceste persoane transportă ilegal deșeuri de la cetățeni care îi plătesc pentru acest lucru, abandonând ulterior deșeurile pe domeniul public sau caută fier vechi și alte resturi refolosibile în pubelele de gunoi. De asemenea, căruțele depistate pe domeniul public reprezintă un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic, circulația acestor vehicule fiind reglementată și de OUG 195/2002.

carute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here