Amenzi de peste 60 mii lei pentru șoferii care efectuează transporturi de persoane și mărfuri

Șoferii care efectuează transporturi de persoane și mărfuri au intrat din nou în atenția oamenilor legii.

Poliţia Română a desfășurat, în perioada 15 -17 septembrie, o acțiune pentru verificarea respectării legislației de către cei care efectuează transporturi de persoane și mărfuri. În cadrul celor 39 de filtre instituite la nivelul județului Timiș, oamenii legii au constatat 14 infracțiuni, au depistat 4 persoane urmărite și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 15-17 septembrie, polițiștii timișeni au desfășurat, pe raza de competență, o acțiune pentru siguranța transporturilor, fiind instituite 39 de filtre.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 14 infracţiuni, dintre care 6 de natură judiciară și 7 la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate 4 persoane urmărite. Au fost aplicate 222 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 60.000 de lei. În plus, polițiștii au reţinut 7 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare auto.

La activități au participat 221 de poliţişti, dintre care 46 de la rutieră, 55 de la ordine publică, 20 de la investigaţii criminale, 54 de la transporturi, precum și 46 de echipe canine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.