Sorin Ionescu prefect, Nicolae Istrat subprefect

In Timis, PSD va da prefectul iar colegii de alianta din ALDE vor avea asigurata o functie de subprefect. In tabara social democratilor au fost vehiculate multe nume de la consilierii judeteni Adrian Negoita si Mihai Ritivoiu pana la consilierul local Ioan Mateescu si chiar fostul sef PSD Timisoara Sebastian Raducanu,care era in carti. Se pare insa ca multi grei din PSD Timis ar prefera varianta Sorin Ionescu.

Sorin Ionescu este actualul director al Colegiului Banatean din Timisoara si este membru PSD de ani de zile. Ca dascal Ionescu a reusit an de an sa trimita elevi de la liceul mai sus amintit la Olimpiada Nationala de Istorie. Ca politician Ionescu nu a fost implicat in vreun scandal si este apreciat de mai toti colegii.

Chiar daca Ehegartner s-a autopropus atat prefect cat si subprefect, mai mult ca sigur acesta nu va ocupa nici o functie. Surse din ALDE Timis au declarat ca Ehegartner nici macar nu a fost vreodata in carti. Cel care a fost in carti de la inceput este Nicolae Istrat care va si ocupa functia de subprefect.

Nicolae Istrat a lucrat ani de zile la Politia Rutiera Timisoara iar de ceva vreme a ales sa intre in politica in partidul condus de Calin Popescu Tariceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here