Andrei Carauș, câștigătorul premiului de 10.000 de euro la Gala Blood Fight League, ediția I: “Am venit flămând”

Andrei Carauș (22 de ani), din Chișinău, este marele câștigător al premiului de 10.000 de euro la Gala Blood Fight League, ediția I, desfășurată, sâmbătă, 25 septembrie, la Sala Olimpia – “Constantin Jude” din Timișoara.

Supranumit Young Killer, Andrei Carauș este revelația MMA-ului. Sportivul din Chișinău a reușit să câștige 3 lupte grele și să încheie seria victoriilor cu un K.O. demn de Galele UFC. Totul cu gândul la CEC-ul fabulos oferit de organizatori: 10.000 de euro, probabil cel mai mare premiu pus la bătaie, vreodată, într-o gală de MMA desfășurată în România!

“M-am antrenat 3 luni, zilnic, dimineața și seara, sâmbăta și duminica. A meritat, după faptă și răsplată. Sincer, nu m-am gândit ce voi face cu premiul câștigat. Sunt foarte mulți bani! Până acum, cele mai mari sume încasate de mine au fost de 300, 500 de euro. În primul rând, o parte din bani se vor duce spre antrenor, el m-a ajutat, a fost lângă mine la bine și la greu. 10-15 procente vor pleca sigur spre el. Le merită și îi mulțumesc! Apoi, voi aloca o parte din bani familiei, pentru mine este pe primul plan. După care, o să investesc în mine. Aș merge într-un camp serios, de exemplu în Thailanda. Vreau să fiu mai bun, să vin și în martie, la a doua ediție Blood Fight League. Este cel mai mare premiu în bani pe care l-am câștigat în toată cariera mea. Personal, eu nu am multă practică pe MMA PRO, am experiență foarte bună la amatori. Am lucrat însă foarte mult, m-am antrenat. Am venit flămând, flămând cu totul, ca să mușc din ei (râde – n.r)”, a declarat Andrei Carauș, câștigătorul primei ediții Blood Fight League.

Gala Blood Fight League din Timișoara, prezentată de luptătorul Cristian Mitrea, a început cu evenimentul de grappling, la care au participat: Marius Florin Șpac, Dumitru Ceban, Raul Cofan, Iulian Bortan, Eduard Orac, Rareș Popescu, Radu Zarioiu, Alin Moathamed.
Premiul de 1.000 de euro, oferit de organizatori, a fost câștigat de Ceban Dumitru, din Republica Moldova.

Seara incendiară a continuat cu evenimentul de MMA. În cușcă s-au luptat: Darius Betean vs. Bogdan Grad, Cristian Iorga vs. Nicolae Hantea, Aurel Răsteanu vs. Alexandru Mezei și Andrei Carauș vs. Robert Kertesz. Dintre cei 8 luptători, în semifinale s-au calificat: Bogdan Grad (Austria), Andrei Carauș (Republica Moldova), Cristian Iorga și Aurel Răsteanu.

Grad și Carauș au făcut spectacol total! Brad Pickett și Luke Barnatt, foste staruri UFC sosite la Timișoara special pentru a comenta, în regim de live stream, această gală, au fost impresionate de show-ul oferit de favoriții serii. “Este un meci de finală UFC. Nu-mi vine să cred ce fac băieții aștia la Timișoara, în România”, comentau cei doi. Au urmat Cristian Iorga și Aurel Răsteanu, luptă câștigată de Iorga.

Apogeul serii a fost atins spre miezul nopții, când în cușcă au intrat, în finala piramidei MMA: Cristian Iorga (Club Agon – București) și Andrei Carauș (Club Barbarosa School – Chișinău).

Meciul a fost câștigat de Andrei Carauș, în runda a 2-a prin K.O, după o serie de lovituri puternice încasate de Iorga, oprite prin intervenția arbitrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here