Piramidă MMA la Sala Constantin Jude: 8 luptători luptă pentru premiul de 10.000 de euro

Blood Fight League – 25 septembrie – Sala Sporturilor Olimpia – “Constantin Jude”, Timișoara, este o competiţie de arte marţiale ce va ţine capul de afiş în weekend.

8 luptători titrați de MMA luptă în cușcă, în sistem piramidal, la prima ediție a Galei Blood Fight League. Vor fi 7 meciuri, 175 de minute de lupte și un singur premiu: 10.000 euro!

Mult așteptatul moment a sosit! Blood Fight League vine cu o Super Gală în care 8 luptători titrați de MMA vor face spectacol în cușcă, pe 25 septembrie – Sala Sporturilor “Constantin Jude”, Timișoara.

Robert Kertest, Alexandru Mezei, Andrei Carauș, Radu Dorobanț, Bogdan Blăjan, Bogdan Grad, Aurel Răsteanu și Cristian Iorga se vor înfrunta în sistem de piramidă. Doar unul va câștiga premiul de 10.000 de euro va fi desemnat câștigătorul ediției I “Blood Fight League”.

Gala Bood Fight League este organizată de Alin Chirilă, campion european MMA, titlu obținut în Marea Britanie și deținător a două centuri, alături de alți parteneri.

Modelul de organizare sportivă a Galei Blood Fight League, desfășurată sub egida Federației Române de Kempo, respectă regulile sistemului Tournament/piramidă. Câștigătorul meciului se va califica mai departe, în următoarea etapă și va continua să urce treptele piramidei.

Luptele se vor desfășura în regim MMA, conform regulamentului internațional, respectiv 3 runde a câte 5 minute, cu 1 minut de pauză.

„Eu am făcut box în adolescență. M-am oprit pentru că aveam de ales între a face bani sau sport. Și, am ales să fac bani. Acum, vreau să le ofer luptătorilor șansa să nu treacă prin ce am trecut eu. Le spun doar atât: dacă ai un vis, ești un luptător și crezi că direcția ta este spre acolo, nu lăsa partea financiară, banii de nutriție, să te oprească în a-ți atinge scopul. Urmează-ți visul și nu te abate, ești pe drumul care te duce spre glorie! Ca sportiv, pot să spun că eu sunt exemplul de „Așa NU”, am ales banii în detrimentul sportului. Acum, vreau să îi ajut pe cei tineri să își continue visul, care odată a fost și al meu”, spune Alex Bălan, organizator și sponsor Blood Fight League.

“Gala Blood Fight League a luat naștere pe fondul trecutului meu plin de durere, plin de sângele de la antrenamente, de vânătăile și sărăcia prin care am trecut. Am visat de mult la această Gală. Premiile pe care le pun acum, și pe care le voi pune pe viitor în joc în această gală, vor fi cu mult peste media din România, în galele de MMA. Vreau să duc MMA -ul din România la un alt nivel, să îi văd pe românii noștri cum luptă în țară și cum vin luptători din alte țări la noi, la Gala Blood Fight League. O să-i motivez financiar, cu premii mari pentru că știu că luptătorii intră în cușcă cu gândul la bani. O să fie atrași de sistemul pe care îl voi adapta pentru Gala Blood Fight League”, spune Alin Chirilă, luptător de MMA Profesionist și unul dintre organizatorii evenimentului.

La eveniment și-au anunțat prezența personalități din lumea sporturilor dure, campioni, foști campioni, persoane publice, sportivi, artiști, iar Special Guest, invitatul de onoare al serii va fi campionul Brad Pickett, fost Star UFC, mentorul și fostul antrenor al campionului Alin Chirilă.

Biletele pentru Gala Blood Fight League, care va avea loc în data de 25 septembrie la Sala Sporturilor “Constantin Jude”, sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.