Luptătorii de MMA de la Gala Blood Fight League, emoții mari la cântarul oficial! 8 sportivi țintesc marele premiu, 10.000 de euro

Vineri a avut loc cântarul oficial și conferința de presă organizate înaintea primei ediții a Galei Blood Fight League. Gala MMA este programată să aibă loc sâmbătă, 25 septembrie, la Sala „Constantin Jude” din Timișoara, de la ora 18:00 – eveniment de grappling, respectiv 21:00 – piramida MMA.

8 luptători titrați, campioni de lupte, jiu jitsu, kempo și MMA s-au înscris în piramida Galei Blood Fight League, iar astăzi, au susținut proba cântarului oficial. Gala Blood Fight League va începe cu evenimentul de grappling și va continua cu piramida MMA, cu 8 sportivi, 7 lupte în cușcă și un singur premiu: 10.000 de euro!

“În preliminarii, luptătorii vor câștiga 300 de euro, apoi 500 de euro, ceea ce înseamnă că, la final, marele câștigător va avea un câștig total de 10. 800 de euro”, a declarat Cristian Mitrea, prezentatorul Galei Blood Fight League, în cadrul conferiței de presă .

Emoții mari la cântarul oficial
Cristian Iorga (26 ani) – București: 69,9 kg;
Darius Betean (19 ani ) – Năvodari: 69,3 kg;
Robert Kertesz (26 ani) – Budapesta: 69,7 kg;
Alexandru Mezei (33 ani) – Deva: 70,4 kg;
Bogdan Grad (25 ani) Granz – Austria: 70,2kg;
Aurel Răsteanu (28 ani) București: 70,07 kg;
Andrei Carauș (22 ani) Chișinău: 70,6 kg;
Nicolae Hantea (21 ani) Chișinău: 69.7 kg;
Raul Bratu (aproape 18 ani) – rezervă – Satu Mare: 70,02 kg

Cine cu cine luptă la Blood Fight League, Ediția I?

În cadrul conferinței de presă a fost stabilită, prin tragere la sorți, ordinea intrării în luptă și primele 4 perechi de luptători. Primii care se vor lupta vor fi: Darius Betean cu Bogdan Grad, urmați de Robert Kertesz și Andrei Carauș, apoi de Nicolae Hantea și Cristian Iorga, iar Aurel Răsteanu va intra în cușcă cu Alexandru Mezei.

Aurel Răsteanu: “Am venit să arăt de ce sunt în stare. Le urez baftă tuturor luptătorilor, sper să fie o gală incendiară. Voi lupta cu Alexandru Mezei. Mi-aș fi dorit să lupt cu Robert Kertesz, pentru că în toată cariera mea am luptat doar cu compatrioți și aș vrea să demonstrez că România este peste Ungaria. Poate ne vom întâlni în semifinală“.

Bogdan Grad: “Vreau să lupt în fața românilor mei. Eu locuiesc în Austria de atâția ani. Am luptat în alte țări, dar în România o singură dată. Acesta a fost motivul pentru care am acceptat să particip la Gala Blood Fight League. M-am antrenat 4 luni și jumătate pentru această gala, 14 antrenamente pe săptămână. Dacă voi câștiga premiu, voi investi banii cu cap. Însă, mai important decât premiu este gloria. Urez tuturor luptătorilor mult succes și să nu ne accidentăm. Să facem spectacol, Timișoara!”

Cristian Iorga: “Ce o să vedeți mâine este cu totul altceva. Am venit să lupt și să câștig această gală. Dacă o voi câștiga, voi investi în mine. Mă voi antrena în continuare să cresc cât mai mult și să ajung la cel mai înalt nivel. Asta este și ideea: când obții niște bani să îi investești tot în tine ca să progresezi. Ca sportiv de performanță asta trebuie să faci. Victoria însă, va fi întotdeauna a lui Dumnezeu, gloria este a LUI și acesta este scopul pentru care lupt“.

Andrei Carauș: “M-am antrenat foarte mult, m-am antrenat 3 luni, dimineața și seara, și sâmbăta și duminica, fără oprire. Îi doresc succes adversarului meu (n.r.: Robert Kertesz). Și, fără traume, asta este cel mai important” .
Alexandru Mezei: “Totul implică sacrificii. Atunci când îți dorești ceva… obții. La Timișoara am venit pregătit să lupt. Aseară, (n.r.: joi) aveam 3 kilograme în plus și nu mai știam ce să fac. Azi noapte, m-am trezit la 04:00 și m-am așezat în vană. În plus, ca să mai slăbesc, am venit pe drum, de la Deva la Timișoara, îmbrăcat într-o salopetă și cu căldura pornită. Într-o oră și jumătate, cât am făcut pe drum, trebuia să dau jos un kilogram. Pentru mine, cea mai grea luptă este cea cu kilogramele. Pentru lupta în sine, din cușcă, sunt pregătit”

Darius Betan:”Înaintea fiecărul meci, bunica mea îmi spune că dacă voi mânca bătaie, îmi mai dă și ea a doua bătaie. Așa că, eu nu-mi permit să pierd, ar însemna să îmi iau și a doua bătaie. (…) Nu am niciun mesaj de transmis adversarului meu (n.r.:Bogdan Grad). Văd că este pregătit fizic, încrezător în sine. Sper să câștige cel mai bun!”

Robert Kertesz: “Mă simt onorat să lupt în prima ediție a galei organizate de Alin Chirilă. Recent, am avut ocazia să lupt cu el într-un meci de MMA. Acum, iată, lupt în gala lui. Îmi doresc să fie o luptă corectă, fără accidentări. Le doresc fighterilor succes și sper ca soarta să fie în favoarea mea. Voi da totul pentru a câștiga”.

Nicolae Hantea: ”Am venit pentru a câștiga premiul și îl voi câștiga. Când spun asta mă bazez pe rezultatele mele și încrederea în mine. Din cei 7 frați pe care îi am, 2 vin să mă susțină în sală, iar restul mă vor urmări la TV sau online”.
Raul Bratu (rezervă) “Dacă ar fi să intru în cușca BFL, ediția I, aș lupta cu oricare dintre sportivi. Niciunul nu îmi inspiră frică”.

Evenimentul sportiv va fi difuzat în regim live, de către postul Sport Extra, la TV și în online.
De asemenea, Gala Blood Fight League va fi transmisă și pentru fanii internaționali și pentru cei care nu pot să ajungă fizic la eveniment prin pay-per-view (PPV). Acțiunea începe la ora 6 P.M (România), care este 5 P.M. (Austria), ora 4 P.M. (Anglia) și 11 A.M. (America).

Despre Gala Blood Fight League

Sâmbătă, pe 25 septembrie, la Sala Constantin Jude – Olimpia din Timișoara, va avea loc Gala Blood Fight League, ediția I. Evenimentul sportiv se desfășoară sub patronajul Federației Române de Kempo.

Accesul publicului la Gala Blood Fight League de sâmbătă, 25 septembrie, va fi permis respectând măsurile de prevenire și limitare a răspândirii virusului Covid – 19 stabilite de autorități. Astfel, se permite desfașurarea în spațiile închise sau deschise a competițiilor sportive cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane. Maximum 700 de persoane vor putea fi prezente la evenimentul Gala Blood Fight League din Timișoara.
Participarea este permisă doar persoanelor care:
1. Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ a1 unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
3. Persoanelor cu rezultatul negativ certificat a unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află in perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Acestea sunt condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și Ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.
Accesul publicului la Sala Sporturilor “Olimpia – Constantin Jude” va avea loc la ora 17:00, urmând ca la intrare să fie verificate, prin QR Cod, dovezile privind testarea sau vaccinarea prealabilă. Pentru cei care nu au apucat să facă test, va exista un centru de testare antigen la fața locului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here