Focuri de armă, ieri, la Frontiera Socol. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol – I.T.P.F. Timişoara au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment pentru a opri doi contrabandiști care intenționau să introducă ilegal în România, din Serbia, 1.000 pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au observat pe raza localităţii de frontieră Zlatiţa, cu ajutorul sistemului de supraveghere, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, având asupra lor bagaje voluminoase.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul sectorului, care a procedat la somarea prin voce a bărbaţilor şi deoarece aceştia nu s-au supus, au efectuat două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au fugit în vegetaţia din zonă.

În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, de provenienta sarbeasca, în valoare de 12.000 lei. Poliţiştii de frontieră au identificat una dintre persoane ca fiind un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză a fost  întocmită lucrare penală sub aspectul săvârâşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Articolul precedentZeci de migranţi din Siria opriți la frontiera de sud – vest
Articolul următorAngajări la ISU Banat. Ce posturi sunt scoase la concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.