Aproximativ o tonă şi jumătate de cafea fără documente legale confiscată de poliţiştii de frontieră timişeni

Captură la vama Cenad! Aproximativ o tonă şi jumătate de cafea fără documente legale a fost confiscată de poliţiştii de frontieră timişeni. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad- I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni români, care au încercat să introducă în ţară 1.461,5 kg cafea, fără a poseda documente legale.

Ieri, în jurul orei 23.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat pentru a intra în România doi cetăţeni români, în vârstă de 20 respectiv 40 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Hunedoara, conducând două autoutilitare marca Citroen Jumper, înmatriculate în Bulgaria, respectiv România. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în compartimentele marfă ale celor două autovehicule, în spatele unor cutii goale, cantitatea de 1.461,5 kg cafea, marca DALLMAYR, pentru care cei doi bărbaţi nu aveau documente de provenienţă.
Întreaga cantitate de cafea în valoare de 73.075 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 1.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here