Aquatim, la cel mai mare eveniment național din domeniul apei, ExpoApa

Aquatim participă zilele acestea, la București, la cea mai importantă manifestare profesională din România dedicată domeniului apei – ExpoApa. Evenimentul, organizat de Asociația Română a Apei, se desfășoară la Palatul Parlamentului, în perioada 16-18 mai.

Manifestarea oferă publicului interesat de realizările și noutățile din sectorul apei un spațiu expozițional, de prezentare a companiilor, dar și o zonă de întâlnire între specialiști, constând în conferințe, seminarii, sesiuni de comunicări și ateliere.

Un punct important pe agenda ExpoApa 2016 este Conferința internațională de management al nămolurilor. Adrian Corui și Ioan Neamț, salariați ai Aquatim, expun în cadrul conferinței lucrările de specialitate Nămolul și posibilități de recuperare a energiei din substraturile organice pentru o stație regională de epurare a apei uzate  și Utilizarea nămolurilor în agricultură sau pentru recuperarea energiei – soluții fezabile pentru operatorii regionali de apă și canalizare din România.

Directorul general al Aquatim, dr. ing. Ilie Vlaicu, face parte din echipa de coordonare a seminarului Ministerului Fondurilor Europene privind Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, care este în centrul atenției reprezentanților instituționali participanți la ExpoApa. Atât Aquatim, cât și Fundația Aquademica, unde Aquatim este membru fondator, au standuri de prezentare în zona expozițională.

Temele abordate în cadrul ExpoApa se referă la managementul apei, în toate aspectele sale, de la producție, până la cercetare și dezvoltare, siguranța sistemelor de alimentare cu apă, tehnologii inovative și programe de finanțare pentru investiții mari.

expoapa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here