Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat un cetăţean român care a prezentat la control un certificat de înmatriculare  fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 16 mai, ora 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean roman în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificării documentelor maşinii, având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare care purta însemnele autorităţilor bulgare, poliţiştii de frontieră au efectuat verificari suplimentare cu aparatura din dotare, stabilind că acesta este fals total.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Articolul precedentTraian Stancu, candidatul ALDE la Consiliul Județean Timiș: “Administrația județeană trebuie să răspundă nevoilor reale ale comunităților locale” (P)
Articolul următorAquatim, la cel mai mare eveniment național din domeniul apei, ExpoApa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.