Timișorenii sunt invitați săptămâna viitoare la Salonul Industriei Ușoare, ediția toamna-iarna. Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din vestul țării– Salonul Industriei Ușoare, ediția 30.

Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută – calitate, diversitate, prețuri corecte.

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune ultimele tendinte în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, confecţii, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii, articole sportive, produse care vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile și multe idei de cadouri.

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi la exterior Târgul de produse tradiționale, care vă așteaptă cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 1000–2000, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.  Intrarea este liberă.

Articolul precedent(P) Președintele ALDE Timiș: „Refuz să fiu un politician mincinos pe care oamenii să-l urască”
Articolul următorDrum județean reabilitat după douăzeci de ani. Undă verde pe șoșeaua Săcălaz – Sânmihaiu Român

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.