Pe stadionul Dan Paltinisanu, Timisoara Saracens a intalnit echipa Krasny Yar in mansa retur a Play-Off-ului de calificare in European Rugby Challenge Cup, desi banatenii porneau ca favoriti dupa victoria din tur, succesul a revenit rusilor cu rezultatul de 27-18 si astfel acestia se vor regasi pe tabloul principal al competitiei europene in sezonul 2017-2018.

Aflata in avantaj dupa victoria cu 17-12 din prima mansa, Timisoara Saracens a inceput prudent si pragmatic cu primele puncte marcate de Gabriel Conache din lovitura de pedeapsa. Initiativa a trecut insa de partea lui Krasny Yar care fara a mai avea ce pierde a fortat marcarea eseului reusit de georgianul Georgi Pruidze.

Acelasi centru al rusilor, Georgi Pruidze a mai batut o data defensiva timisorenilor si scorul a devenit de 14-3, ambele incercari ale vizitatorilor fiind transformate de Lasha Malaguradze. Finalul primei reprize a insemnat un asediu total al banatenilor soldat cu doua cartonase galbene pentru Krasny Yar, Sione Fukofuka si Georgi Pruidze, respectiv un eseu marcat la colt de Marius Simionescu.

Dupa pauza cu toate ca au revenit pe teren in 13 jucatori tot cei de la Krasny Yar au marcat primii din lovitura de pedeapsa a lui Lasha Malaguradze, Gabriel Conache a redus diferenta prin acelasi procedeu ca mai tarziu tot Lasha Malguradze sa-si dovedeasca eficienta din fata butului banatenilor.

Pe o actiune rapida Krasny Yar a marcat un nou eseu, autor Igor Galinovkiy si cu toate ca Timisoara Sararcens a mai gasit o data drumul catre terenul de tinta advers prin Catalin Fercu, elevii lui Heikell Grainger nu au mai avut puterea sa revina si astfel au ratat sansa calificarii in grupele Challenge Cup.

Challenge Cup, Play-Off: Timisoara Saracens-Krasny Yar 18-27 (8-14)
Stadion Dan Paltinisanu
Au marcat: Simionescu-e, Fercu-e, Conache-tr,2lp respectiv Pruidze-2e, Galinovkiy-e, Malaguradze-3tr, 2lp
Cartonase galbene: Fukofuka, Pruidze

Timisoara Saracens:1.Edmund Aholelei, 2.Eugen Capatana, 3.Horatiu Pungea, 4.Valentin Poparlan, 5.Marian Drenceanu, 6.James Doyle, 7.Vasile Rus, 8.Michal Stewart, 9.Henry Seniloli, 10.Jack Umaga, 11.Tevita Manumua, 12.Florin Popa, 13.Brian Sefanaia,14.Gabriel Conache, 15.Catalin Fercu
Rezerve:16.Andrei Radoi, 17.Samuel Maris, 18.Sione Halalilo, 19.Ionut Muresan, 20.Lotter Pretorius, 21.Marius Simionescu, 22.Vladut Zaharia, 24.Randall Morrison

Articolul precedentTradiții, obiceiuri și superstiții de Sfântul Gheorghe
Articolul următorNoi cursuri de formare profesională, organizate de CCIAT! Vezi aici despre ce este vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.