Sfârșit de săptămână dedicat copiilor la Iulius Town Timișoara. În parcul care atrage toate privirile, Iulius Gardens, dar și în Iulius Mall, în weekend, însoțiți de părinți, prichindeii sunt așteptați la ateliere de creație. Pentru cei mari, în ultima zi a săptămânii sunt disponibile două târguri tematice – unul de bijuterii și accesorii fashion, iar celălalt de produse naturale și handmade.

Activitățile se vor desfășura sâmbătă, 21 septembrie, și duminică, 22 septembrie. Mâine, în prima dintre zile, în intervalul orar 16.00 – 19.00, copiii au ocazia să își dezvolte latura artistică în cadrul atelierelor de creație susținute de Bianca Potyesz. Evenimentul se va desfășura în Iulius Gardens, iar pe final cei mici vor crea un dreamcatcher, pe care îl vor primi cadou. Toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, iar paticiparea este gratuită.

Duminică, 22 septembrie, timișorenii sunt invitați la Târgul de Bijuterii și Accesorii Fashion, în Iulius Mall, la demisol. Vor putea fi admirate și cumpărate diverse produse, de la cercei, coliere, brățări etc. În aceeași zi, la Iulius Mall are loc Târgul de Produse Naturale și Handmade, unde sunt prezenți 20 de expozanți. Vizitatorii vor putea alege din diverse produse, de la miere naturală, la creme, uleiuri, tincturi din plante, produse de îngrijire corporală și cosmetice, până la accesorii și obiecte decorative.

Articolul precedentUn drum județean din apropiere de Lugoj, asfaltat pentru prima dată! Scutește locuitorii din zonă de un ocol de 20 de km
Articolul următorPartidul PRO România, pregătit să guverneze alături de PSD, după votarea moțiunii de cenzură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.