Drum care leagă zona de est a județului de Lugoj, a fost reabilitat. Investiția se ridică la 4,7 milioane de lei, iar finanțarea este una guvernamentală cu sprijinul CJT.

Tronsonul de drum care face legătura între Cliciova și Valea Lungă are aproape 5 kilometri, însă scurtează distanța spre Lugoj, cu aproximativ 20 de kilometri.

„Acest drum județean are o lungime de 4,9 km. Investiția este finanțată din fonduri guvernamentale și bugetul propriu al Consiliului Județean, și putem spune că se prezinta în condiții foarte bune de trafic și ce este și mai important e că întreaga zona de est a județului, Bethausen – Balinț – Ohaba, chiar și zona spre Manăștiur, are un acces mult mai facil spre municipiul Lugoj. A fost o solicitare facuta de mai mult timp pentru a moderniza acest tronson care este foarte scurt spre Lugoj și de azi cetățenii județului pot să circule foarte bine pe această directie. Valoarea acestui proiect a fost de 4.700.000 de lei”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

„Drumul vine de la Lipova și merge către Lugoj, este unul care face legătura între două județe. Pentru noi este vital, în special pentru comuna Bethausen. Aici se circula mai greu, câteodată se mergea în coloana pentru ca sunt 12 kilometri din Bethausen pana la Lugoj. Pe aici circulă și autobuzele școare către școlile din Lugoj. E cel mai scurt drum către municipiu și pentru cei care lucrează în Lugoj”, spune primarul comunei Bethausen, Ioan Lihoni.

Lucrările au început în primăvară și aveau termen de finalizre șase luni, însă constructorul a terminat drumul cu o lună mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

Articolul precedentTeleuniversitatea, prima televiziune studențească din România, a început transmisia prin cablu
Articolul următorAteliere de creație pentru copii și târguri de accesorii și produse naturale, în weekend, la Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.