Au sosit componentele pentru asamblarea primului patinoar ecologic. Vezi când va fi inaugurat

Patinoarul ecologic din Parcul Copiilor va fi inaugurat la 1 noiembrie, dă asigurări municipalitatea. Noaptea trecută au sosit componentele pentru asamblarea primului patinoar ecologic din zona de vest a țării.

Este vorba despre un patinoar de 670 metri pătrați alcătuit dintr-un plastic special, care va fi situat în Parcul Copiilor. Terenul special amenajat va fi montat ca un puzzle. Muncitorii  lucrează de zor, astfel ca în două luni investiția să fie finalizată. “Patinoarul va fi amplasat în locul Caruselului, care a fost mutat. Acolo era o platformă liberă și s-a putut amplasa. Mi-e greu acum să vă dau reperele exacte, dar acesta e reperul. Patinoarul este unul sintetic, va funcționa pe tot parcursul anului. Va comporta cheltuieli de funcționare foarte mici. Ar fi fost demult gata, pentru că realizarea efectivă nu este prea complicate. Din păcate nu am ajuns mai devreme, din motive birocratice, în stadiul în care să putem începe efectiv lucrările”, susține edilul Nicolae Robu.

Valoarea investiției este de 530.000 lei cu TVA inclus, bani de la bugetul local. Un astfel de patinoar se află și în București.

(Foto www.getlokal.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here