Încep lucrările de extindere la patru benzi a Căii Girocului

Atenție, șoferi! Un nou șantier se va deschide în Timișoara. Municipalitatea va derula lucrări de amploare în Calea Girocului. Mai exact, încep în sfârșit lucrările de extindere la patru benzi a Căii Girocului, pentru fluidizarea traficului.

Restricțiile de circulație vor intra în vigoare începând de săptămâna viitoare. Vor fi reamenajate și intersecțiile Calea Martirilor – strada Mureș și Calea Martirilor – strada Musicescu. Potrivit conducerii Primăriei Timișoara, circulația pe Calea Martirilor (Girocului) va fi închisă pe tronsonul Musicescu- Giroc. Astfel, șoferii sunt nevoiti să ocolească pe străzile paralele cu cea care va avea, în curând, patru benzi de circulație.“Chiar la granița cu Timișoara, când vii în oraș dinspre Giroc, e o strada la dreapta ce tocmai a fost asfaltată, iar pe acolo va fi deviate intrarea în oras. Am primit ajutor din partea domnului primar din Giroc, Ionel Toma, care a fost foarte cooperativ. De acolo, se va merge pe strada Gospodarilor, paralel cu Girocului, până la Musicescu. Acolo, cine vrea pe Martirilor face stânga si intra pe traseul actual, iar cine vrea face dreapta”, informează primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Tronsonul de la strada Mareșal Const. Prezan până la ieșirea din oraș urmează să aibă patru benzi de circulație, piste pentru biciclete și trotuare noi. Valoarea lucrării este de aproximativ 8 milioane de lei, fără TVA, bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here